Directieondersteuner KBS De Westhoek (0,8 – 1 fte)

Voor het team van K.B.S. De Westhoek zoeken we per het nieuwe schooljaar 2024/2025 (of zo spoedig mogelijk daarna) een bevlogen directieondersteuner, werktijdfactor bij voorkeur 1,0. Je stuurt samen met de ervaren directeur een enthousiast en bevlogen team van onderwijs- en pedagogisch professionals van circa 60 personen aan.

Over de school

K.B.S. De Westhoek is een grote school in het centrum van Oosterhout. De Westhoek bestaat uit twee tegenover elkaar gelegen gebouwen waarin dagelijks met passie invulling wordt gegeven aan voorschool, onderwijs en opvang. De school wordt bezocht door circa 540 leerlingen en 45 peuters.

De visie van de Westhoek is: Op De Westhoek ontwikkelen kinderen met plezier en groeien zij uit tot positieve mensen die met een open blik hun plek in de wereld vinden.

De school kenmerkt zich door een open sfeer en gastvrijheid.

Over jou

Het volgende is op jou van toepassing:
Betrouwbaar, discreet, ondersteunend d.m.v. een proactieve, planmatige houding, communicatief vaardig en durven beslissen, digitaal competent, creatieve denker en doener, representatief en zichtbaar, flexibel in denken en doen.

Je vormt samen met de directeur een nauwe schil met kwaliteitscoördinatoren, bouwcoördinatoren en leidinggevenden van de opvang rondom de kinderen.

Over Delta

K.B.S. De Westhoek is onderdeel van Delta. Met meer dan 600 collega’s op ongeveer twintig locaties in Oosterhout en omstreken zorgen we er samen voor een vliegende start voor alle kinderen. Vanuit kinderopvang, voorschool en onderwijs staan we samen voor kwaliteit, een doorgaande lijn en locaties waar het fijn leren en werken is. We verschillen, leren van en met elkaar, verbinden en vertrouwen en we zijn bevlogen. Dat is ons Delta DNA.

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Mireille Daanen:

Reageren kan tot en met maandag 10 juni 2024. De gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 12 juni 2024. We kijken uit naar je reactie d.m.v. een motivatiebrief en CV!

Bij gelijkwaardigheid gaat de voorkeur uit naar een interne Delta kandidaat.

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!