Kom naar onze meet&greet op woensdag 10 mei 2023

Werken in onderwijs of opvang in Oosterhout is iedere dag feest!  En dat willen we jou, vanuit Delta-onderwijs, Delta-voorschool en SKO, graag laten zien. Heb je interesse in een baan met kinderen in Oosterhout? Als leerkracht of als pedagogisch medewerker bijvoorbeeld?

Kom dan naar onze meet&greet!
op woensdag 10 mei 2023
tussen 17.00 en 19.00 uur
bij Delta-onderwijs, Meerpaal 5 in Oosterhout

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij ons te werken. Je kunt al je vragen kwijt en als je wilt, plannen we meteen een vervolggesprek of meeloopdag op een van onze scholen of locaties in  Meld je vooraf aan via deze link, dan zorgen we dat er zeker iemand van de school of locatie(s) van jouw keuze aanwezig is. En we zorgen voor een lekker ijsje van de Oosterhoutse ijssalon ViaVia.

Liever meteen zien welke vacatures we in de aanbieding hebben? Dat kan natuurlijk ook. Scroll dan even door naar beneden.

Delen van deze actie = top!  En levert jou misschien ook wel tien lekker ijsjes op, want onder de delers van deze actie via LinkedinInstagram of facebook verloten we tien strippenkaarten voor tien ijsbollen van de Oosterhoutse ijssalon ViaVia.

Publicatiedatum: 8 mei 2023