Leerkracht groep 1/2 KBS De Meander (0,9-1,0 fte)

Vanaf 1 augustus 2024 zoeken we voor het team van De Meander een bevlogen leerkracht voor groep 1/2, voor een werktijdfactor van 0,9 – 1,0. Liever een andere werktijdfactor? Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken! De functie is ingedeeld in schaal LB. In groep 1/2 werk je aan de stevige basis voor de onderwijsloopbaan van de leerlingen in je groep. Je hebt de volledige groepsverantwoordelijkheid en werkt nauw samen met parallelcollega’s in de andere groepen 1/2.Meer informatie over hoe we werken op de Meander vind je op onze website.

Over de school

De Meander is een basisschool met ongeveer 420 leerlingen in de wijk Vrachelen in Oosterhout.

Met een bevlogen team van ongeveer 30 collega’s verzorgen we het onderwijs aan 18 basisschoolgroepen en een inpandige peutergroep: voorschool de Meander. Het is onze missie om kinderen en professionals zó te begeleiden, dat zij met waardering en trots naar zichzelf kunnen kijken en naar de wereld om hen heen. Wij vinden het belangrijk om betrouwbaar te zijn, nieuwsgierig en in verbinding met de ander. We streven ernaar elk rugzakje te vullen met zelfvertrouwen, trots, talent, (zelf)kennis en ambitie.

Over jou

  • Leerlingen stimuleren om te leren én zelf blijven leren, dat zijn jouw drijfveren.
  • Je begrijpt hoe verschillend onderwijsbehoeften kunnen zijn, zowel op sociaal-emotioneel als op cognitief gebied en daar kun je naar handelen.
  • Je zorgt er met sterk klassenmanagement voor dat je klas goed loopt en je vindt het leuk om samen met je collega’s te zorgen voor een goed draaiende school.
  • Helder communiceren en verantwoordelijkheid naar je toetrekken zijn voor jou heel vanzelfsprekend.
  • Je vindt het belangrijk om te blijven ontwikkelen.
  • In de woorden eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding herken je jouw visie op onderwijs.
  • Heb je één of meerdere specialisaties, dan horen we het graag, want we leren graag van en met elkaar!

Over Delta

Met meer dan 600 collega’s op ongeveer twintig locaties in Oosterhout en omstreken zorgen we er samen voor een vliegende start voor alle kinderen. Vanuit kinderopvang, voorschool en onderwijs staan we samen voor kwaliteit, een doorgaande lijn en locaties waar het fijn leren en werken is. We verschillen, leren van en met elkaar, verbinden en vertrouwen en we zijn bevlogen. Dat is ons delta DNA.

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op Christian de Jong:

  • Email: directie@de-meander.nl
  • Telefoon: 0162 – 423875.

Reageer zo snel mogelijk, zolang de vacature online staat is deze nog niet ingevuld. Gesprekken vinden in overleg plaats.

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!