Pedagogisch medewerker voorschool KC De Ontdekking (0,6 fte)

Vanaf de start van het schooljaar 2024/2025 zoeken we voor het team van KC De Ontdekking een bevlogen pedagogisch medewerker, werktijdfactor 0,6 FTE. De functie is ingedeeld in schaal 6 (functiecategorie OOP).

Over het kindcentrum

Kindcentrum De Ontdekking, gelegen in de wijk Oosterheide, biedt ongeveer 175 kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar bruisend ontwikkelingsgericht (OGO) onderwijs/opvang aan. Naast de basisschool zijn in het kindcentrum ook een kinderdagverblijf, de voorschool, het Labyrint en de GGD te vinden. Daarnaast biedt het gebouw veel UNIEKE ruimtes om het ontwikkelingsgericht onderwijs optimaal te ondersteunen.

Over de voorschool

De voorschool werkt nauw samen met het KDV en groep 1-2 vanuit een gedeelde OGO-visie op het jonge kind. Samen spelen staat voorop, waarbij we tegelijkertijd de ontwikkeling in taal, motoriek en sociale ontwikkeling van de peuters stimuleren door een beredeneerd aanbod te creëren in een rijke speel-leeromgeving. Vanaf het nieuwe schooljaar breiden wij onze huidige groep van 16 peuters uit met een extra groep van max. 8 peuters.

Over jou

  • je voelt je thuis bij de OGO-visie van ons kindcentrum;
  • je weet in je groep een prettige sfeer en hoge mate van betrokkenheid te creëren;
  • je hebt oog voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van peuters en weet hierop te sturen;
  • je werkt doel- en resultaatgericht en volgt de brede ontwikkeling;
  • je communiceert helder en draagt verantwoordelijkheid;
  • je werkt op positieve wijze met ouders samen als pedagogisch partner;
  • je blijft jezelf ontplooien, toont initiatief en levert samen met collega’s een bijdrage aan ontwikkeling van de voorschool;
  • je bent in het bezit van een diploma welke kwalificeert voor werken in de kinderopvang;
  • je voldoet aan de eisen om op een VE groep te werken (certificaat / keuzedeel)
  • je beheerst aantoonbaar taalniveau 3F (mondelinge vaardigheden + lezen)

Heb je een of meerdere specialisaties, dan horen we het graag, want we leren ook graag van en met elkaar!

Over Delta voorschool

De voorscholen van Delta bieden een stimulerende omgeving waar de kinderen zich prettig voelen, vertrouwen hebben in hun mogelijkheden en voor zichzelf opkomen. Mede hierdoor kunnen zij respect ontwikkelen voor zichzelf en anderen, positief in de maatschappij staan, zelfstandig en sociaal vaardig worden. Om dit te bereiken werken uitsluitend gediplomeerde pedagogisch medewerkers op de groepen. De pedagogisch medewerker is bewust bezig met de aan haar toebedeelde verantwoordelijkheid en neemt deze taak met veel deskundigheid en passie op zich.

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Corina den Braber via: telefoon 06-51141450 of e-mail corina.denbraber@delta-voorschool.nl. Reageren kan tot en met 31 mei 2024 door het mailen van je CV en een korte motivatie. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta voorschool niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!