Vacature Beleidsadviseur P&O (0,7 – 0,8 fte)

Op korte termijn zoeken we voor Delta-kinderopvang een bevlogen beleidsadviseur personeel en organisatie (0,7-0,8 wtf). Om deze nieuwe functie vorm te geven zoeken we een deskundige adviseur, die onder meer:

  • beleid ontwikkelt;
  • bestuur en leidinggevenden ondersteunt en adviseert;
  • het verzuim bewaakt en leidinggevenden hierover adviseert;
  • een rol heeft in de werving en selectie van nieuwe collega’s.

Daarbij draag je onze visie uit en zorg je dat deze voldoende terugkomt in ons HR-beleid. Belangrijke speerpunten voor de komende periode liggen op het gebied van preventie en vermindering van verzuim en de steeds verdere samenwerking van Delta-kinderopvang, met Delta-voorschool en Delta-onderwijs.

Standplaats voor deze functie is Delta-support, locatie De Boedingen 27 in Oosterhout. De functie is ingedeeld in schaal 10 cao Kinderopvang.

Over jou

  • Je bent een verbindend gesprekspartner met ontwikkelde adviesvaardigheden.
  • HBO-opleidingsniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring als allround P&O-adviseur.
  • Je vindt het vanzelfsprekend om samen te werken. Je onderhoudt in- en extern netwerk op het vakgebied, signaleert ontwikkelingen en behoeften op het vakgebied en vertaalt deze naar nieuwe beleidsvoorstellen
  • Je analytisch vermogen is sterk ontwikkeld, waardoor je de juiste vragen stelt, prioriteiten stelt en snel en efficiënt schakelt.
  • Je loopt warm voor onze missie. Een fijne plek om te werken vind jij heel belangrijk en daar draag jij zelf ook graag aan bij. Je bent samenwerkingsgericht.
  • Heb je kennis van de cao kinderopvang, dan is dat een pré.

Over Delta-kinderopvang

Delta-kinderopvang (voorheen SKO) is onderdeel van Delta. Met meer dan 600 collega’s op 19 locaties in Oosterhout en omstreken, staan we met kinderopvang, voorschool en onderwijs voor dezelfde missie: alle kinderen een vliegende start. We staan samen voor kwaliteit, een doorgaande lijn en locaties waar het fijn leren en werken is. Dit alles hebben we beschreven in het gezamenlijk strategisch beleidsplan die vanaf schooljaar 2025 van start gaat. Delta-kinderopvang heeft 6 kinderdagverblijven en bij 15 van onze kindcentra wordt buitenschoolse opvang aangeboden. Daarnaast hebben we ook een gastouderbureau. Teams van enthousiaste pedagogisch medewerkers werken samen aan een doorgaande lijn en een rijk ontwikkelaanbod voor ieder kind.

Delta-support

Als beleidsadviseur P&O werk je binnen Delta-support. Voor specifieke expertise, advies en ondersteuning op het gebied van (passend) onderwijs & kwaliteit, personeel & organisatie, huisvesting & facilitair, ICT, communicatie en financiën kunnen de medewerkers van Delta terecht bij de adviseurs van Delta-support. Met beleidsontwikkeling draagt Delta-support bij aan verdere professionalisering van de organisatie. Voor Delta werken we vanuit twee Delta-support kantoren. We hebben één locatie op de Boedingen en één locatie op de Meerpaal, beide in Oosterhout.

Interesse of meer informatie?

Herken jij je hierin of wil je meer weten over deze vacature, neem contact op met Mirjam Baart, telefoon 0162-450322. Reageren kan tot en met 24 augustus 2024. Richt je brief met cv aan het college van bestuur van Delta en mail deze naar vacature-kinderopvang@stichtingdelta.nl. De sollicitatiegesprekken vinden begin september plaats. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!