Vacature leerkracht jonge kind OBS De Duizendpoot (0,6-0,8 fte zwangerschapsverlof)

Over de school

De plek waar kinderen zich kunnen en mogen ontwikkelen tot de mooiste en beste versie van zichzelf! Kind- en wereldgericht onderwijs; ieder op eigen wijze. In een veilige leeromgeving. Vanuit de visieposters ‘zo leven wij’ en ‘zo leren wij’ maken wij ons onderwijs. We doen dit doelgericht vanuit de kerndoelen. We werken binnen een unit waarbij een team van professionals het onderwijs ontwerpt en uitvoert maar jij wel verantwoordelijk bent over de kinderen in je eigen basisgroep. Op onze school is er veel ruimte voor vakmanschap en persoonsontwikkeling. Je kunt altijd een kijkje nemen op obsduizendpoot.nl.

Over de functie

Voor de periode van 1 september tot en met 22 december 2023 zoeken we voor het team van OBS De Duizendpoot een bevlogen groepsleerkracht voor het jonge kind, werktijdfactor 0,6-0,8 fte. De functie is ingedeeld in schaal LB.  

Over jou

  • Je kijkt naar het kind, investeert in relatie en stemt af op behoefte in je aanbod
  • Je bent dol op onderwijs mee te ontwerpen vanuit de kinddoelen
  • Je werkt graag samen in een (deel)team waarin iedereen er toe doet
  • Je hebt een open, onderzoekende houding en houdt van door ontwikkelen
  • In de woorden eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding herken je jouw visie op onderwijs.
  • Heb je een of meerdere specialisaties, dan horen we het graag, want we leren ook graag van en met elkaar!

Over Delta-onderwijs

De Duizendpoot is onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Bij Delta leren en ontwikkelen zo’n 4500 leerlingen in Oosterhout en omliggende dorpen zich tot gelukkige, bewuste en zelfstandige wereldburgers. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar.

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Pauline Kamberg, via telefoon 0650566857 of e-mail directie@obsduizendpoot.nl. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!