Vacature leerkracht Delta-flexpool (aantal uren in overleg)

Voor goede leerkrachten is er bij Delta altijd plaats. Voor korte en langere vervangingen op onze 19 scholen bijvoorbeeld.
Heb je interesse of wil je meer weten? Neem gerust contact op via vacatures@delta-onderwijs.nl.

Over jou
Leerlingen stimuleren om te leren én zelf blijven leren, dat zijn jouw drijfveren. Jij begrijpt hoe verschillend onderwijsbehoeften kunnen zijn, zowel op sociaal-emotioneel als op cognitief gebied en daar kun je prima mee overweg. Je zorgt er met sterk klasmanagement voor dat je klas goed loopt en je vindt het ook leuk om samen met je collega’s te zorgen voor een goed draaiende school. Helder communiceren en verantwoordelijkheid naar je toetrekken zijn voor jou heel vanzelfsprekend. In de woorden eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding herken je jouw visie op onderwijs. Heb je een of meerdere specialisaties, dan horen we het graag, want bij Delta leren we ook graag van en met elkaar!

Over Delta-onderwijs
Bij Delta-onderwijs werken 450 Delta-onderwijsprofessionals aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Op 19 verschillende scholen in Oosterhout begeleiden we ruim 4500 leerlingen in hun ontwikkeling tot gelukkige, zelfstandige, kritische wereldburgers, die in verbinding staan met anderen en bijdragen aan een duurzame samenleving. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinden kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar.

Acquisitie naar aanleiding van vacature-advertenties stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs.

Deel deze vacature