Vacature leerkracht groep 1-2 of groep 3 KBS de Beiaard (0,6 fte)

Over de school

KBS de Beiaard is een school die volop in beweging is en blijft. Recent hebben we ons toekomstperspectief herijkt. Hieraan gekoppeld zijn er 6 mooie gedragen ambitie-uitspraken geformuleerd met daarbij behorende meetbare indicatoren. Van hieruit is een vertaalslag gemaakt naar een jaarplan met krachtige activiteiten. Het team van de Beiaard is hier inmiddels met grote betrokkenheid mee aan de slag gegaan. Belangrijk hierbinnen vinden we mede-eigenaarschap,  versterken van de zelfstandige leerhouding, inzet van coöperatieve werkvormen en het aan laten sluiten van leerkrachthandelen – wat betreft inhoud en organisatie – op de ondersteuningsbehoeften van onze leerlingen.

Over de functie

Voor schooljaar 2023/2024 zoeken we voor het team KBS de Beiaard een ervaren leerkracht voor groep 1-2 of voor groep 3, werktijdfactor 0,6. De functie is ingedeeld in schaal LB.

Ben jij iemand die:

 • zich kan vinden in en conformeren aan het recent herijkte toekomstperspectief van de school
 • ervaring heeft met en kennis heeft van de ontwikkeling van het jonge kind en daarbij aansluit
 • samenwerken met collega’s en de intern begeleider belangrijk vindt
 • zicht heeft op leerlijnen en de didactiek voor de verschillende vakgebieden
 • energie krijgt van het werken in verschillende aanpakken, met leerlingen die geclusterd zijn op basis van hun ondersteuningsbehoeften
 • het belangrijk vindt om een bijdrage te leveren aan de teamontwikkeling
 • zelf in ontwikkeling wil blijven

Dan zorgen wij ervoor dat jij:

 • je welkom voelt op onze school
 • voldoende ondersteund wordt om je taak goed vorm te geven
 • je kennis en ervaring kunt delen in ons team
 • de kans krijgt om persoonlijk te groeien

Over Delta-onderwijs

KBS de Beiaard is onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Bij Delta leren en ontwikkelen zo’n 4500 leerlingen in Oosterhout en omliggende dorpen zich tot gelukkige, bewuste en zelfstandige wereldburgers. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar.

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Janneke van Beers (intern begeleider), telefoon 0162 470535, e-mail janneke.vanbeers@debeiaard.nl. Reageren kan tot en met 9 juni 2023. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!