Vacature leerkracht groep 1-2 KBS Marcoen (0,6 fte)

Over de school
‘Huppelend naar school, fluitend de wereld in’ is de missie van De Marcoen. Basisschool Marcoen is een fijne, snelgroeiende dorpsschool met een goed pedagogisch klimaat. Je komt te werken in een professioneel en gezellig team dat vanuit onze missie en visie samen het onderwijs op onze school aan het ontwikkelen is. We zorgen er samen voor dat kinderen de kennis, inzichten en vaardigheden opdoen die ze nodig hebben om de toekomst vol vertrouwen en met een nieuwsgierige blik tegemoet te gaan.

Over de functie
Voor schooljaar 2022/2023 zoeken we voor het team van basisschool Marcoen een bevlogen leerkracht voor groep 1-2, werktijdfactor 0,6. Werkdagen woensdag, donderdag, vrijdag. Op onze school werken de kleutergroepen heel nauw met elkaar samen. Iedere dag werken de kinderen tijdens een werktijd groepsoverstijgend in de lokalen en op het leerplein. De vijf lokalen zijn ingericht op een ontwikkelingsgebied, zodat tijdens het groepsoverstijgend werken dit gebied verder uitgediept kan worden met de leerlingen. Hierbij vinden we leren door spel en ervaren belangrijk. We werken van vakantie tot vakantie rond een thema, het thema laten we samen met de leerlingen groeien.

Over jou

  • Leerlingen stimuleren om te leren én zelf blijven leren, dat zijn jouw drijfveren
  • Je begrijpt hoe verschillend onderwijsbehoeften kunnen zijn, zowel op sociaal-emotioneel als op cognitief gebied en daar kun je naar handelen
  • Je vindt het leuk om samen met je collega’s te zorgen voor een goed draaiende school en successen te vieren
  • Helder communiceren en verantwoordelijkheid naar je toetrekken zijn voor jou heel vanzelfsprekend
  • In de woorden eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding herken je jouw visie op onderwijs
  • Heb je een of meerdere specialisaties, dan horen we het graag, want we leren ook graag van en met elkaar!

Over Delta-onderwijs
KBS Marcoen is onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Op 19 verschillende scholen in Oosterhout leren en ontwikkelen ruim 4500 basisschoolleerlingen tot gelukkige, zelfstandige, kritische wereldburgers, die in verbinding staan met anderen en bijdragen aan een duurzame samenleving. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinden kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar. Delta-onderwijs werkt nauw samen met Delta-voorschool en Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO).

Interesse of meer informatie?
Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Mariëlle van Etten, telefoon 0161 411376, e-mail directie@marcoen.nl of neem een kijkje op de website. Reageren kan tot en met 15 mei 2022. De gesprekken vinden plaats tussen 19 en 24 mei 2022. Vanwege de meivakantie is de school gesloten van 23 april t/m 8 mei 2022.

Acquisitie naar aanleiding van vacature-advertenties stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs.