Vacature leerkracht groep 1/2 OBS De Kameleon (0,4-0,6 fte)

Over de school

OBS De Kameleon is een kleine, openbare school midden in het centrum van Oosterhout. Een school die volop in ontwikkeling is en die er écht is voor de kinderen en hun ouders. Een bevlogen team werkt met kleine groepen op een constructieve manier aan een aantal gerichte verbeteringen. Speciale aandacht gaat dit schooljaar uit naar heldere planning en goede uitvoering van lessen. De combinatiegroepen zijn daarvoor kleiner gemaakt. Daardoor is er veel ruimte voor aandacht op maat en er is ook begeleiding buiten de groepen, voor de kinderen die dat nodig hebben. Een team van experts staat klaar om daarbij te helpen.

Over de functie

Vanaf maart 2024 zoeken we voor het team van OBS De Kameleon een bevlogen groepsleerkracht voor groep 1/2, werktijdfactor 0,4-0,6 fte. De functie is ingedeeld in schaal LB. Het gaat om een vacature  met uitzicht op een vast dienstverband bij Delta of bij OBS De Kameleon. Je komt te werken naast collega’s die de school goed kennen en met elke dag een onderwijsassistent. Heb je interesse in een deel van deze vacature, neem dan ook gerust even contact op.

Over jou

Heb jij zin in een uitdaging? Vind jij het leuk om grote stappen te maken en bij te dragen aan belangrijke ontwikkelingen in de school? In een hecht team samen te werken aan het neerzetten van goed onderwijs? En herken jij jezelf in (een groot deel van) dit profiel?

  • Kinderen stimuleren om te leren én zelf blijven leren, dat zijn jouw drijfveren
  • Met sterk klasmanagement zorg je ervoor dat alles in je groep goed verloopt en je vindt het ook leuk om samen met je collega’s te zorgen voor een goed draaiende school
  • Veel aandacht voor taal én voor gezond leven op school vind jij net zo belangrijk als wij dat vinden
  • Je begrijpt hoe verschillend onderwijsbehoeften kunnen zijn, zowel op sociaal-emotioneel als op cognitief gebied en daar kun je goed mee overweg
  • Helder communiceren en verantwoordelijkheid naar je toetrekken zijn voor jou heel vanzelfsprekend
  • In de woorden eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding herken je jouw visie op onderwijs
  • Heb je een of meerdere specialisaties, dan horen we het graag, want we leren ook graag van en met elkaar!

Over Delta-onderwijs

OBS De Kameleon is onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Bij Delta leren en ontwikkelen zo’n 4500 leerlingen in Oosterhout en omliggende dorpen zich tot gelukkige, bewuste en zelfstandige wereldburgers. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar.

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Jeske Langermans, directrice, telefoon 06 15663965, e-mail directie@obsdekameleon.org. Reageren kan tot en met vrijdag 26 januari 2024. We kijken uit naar je reactie!

 

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!