Vacature leerkracht groep 3-4 KBS Paulo Freire (0,8 fte)

Over de school
Basisschool Paulo Freire is een fijne, kleinschalige school, die onderwijs biedt aan kinderen met een variëteit aan achtergronden. De school is geschakeld en onderhoudt een nauwe samenwerking met basisschool De Torenschouw. We vinden het belangrijk dat iedereen goed samenwerkt: kinderen, ouders, leerkrachten en iedereen die betrokken is bij de school. We leren de kinderen samen te leren, maar ook zelfstandig te werken. De kinderen krijgen waar mogelijk de gelegenheid zelf keuzes te maken. We geven als volwassenen het goede voorbeeld hierin.
We geven ieder kind het gevoel dat het iets kan: ik kan het!
We geven ieder kind de gelegenheid zelf keuzes te maken: ik wil het!
We laten ieder kind zien dat we geloven in zijn mogelijkheden: ik mag het!

Over de functie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor onze groep 3-4, schaal L10, in de nieuwe CAO LB. Als school staan we voor PBS, EDI, eigenaarschap en optimale ontwikkeling. Wij bieden jou volop ruimte om je creativiteit in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Wij hebben plek voor een nieuwe collega per 1 augustus 2022. Ben jij er klaar voor om te werken met de leukste kinderen van Oosterhout en heb jij zin in een uitdaging met uitdagingen? Solliciteer dan direct!

Over jou

  • Jij kan onze leerlingen positief benaderen en het verschil voor ze maken
  • Jij kan helder communiceren en verantwoordelijkheid naar je toetrekken is voor jou heel vanzelfsprekend
  • Je bent flexibel voor veranderingen en geeft hierbij graag jouw eigen input
  • Je begrijpt hoe verschillend onderwijsbehoeften kunnen zijn, zowel op sociaal-emotioneel als op cognitief gebied en daar kun je uitstekend mee overweg
  • Je zorgt er met sterk klasmanagement voor dat je klas goed loopt en je vindt het ook leuk om samen met je collega’s te zorgen voor een fijne, veilige school

Over Delta-onderwijs
KBS Paulo Freire is onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Op 19 verschillende scholen in Oosterhout leren en ontwikkelen ruim 4500 basisschoolleerlingen tot gelukkige, zelfstandige, kritische wereldburgers, die in verbinding staan met anderen en bijdragen aan een duurzame samenleving. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinden kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar. Delta-onderwijs werkt nauw samen met Delta-voorschool en Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO).

Interesse of meer informatie?
Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Annemarie Wigard, telefoon 06 54955839, e-mail, annemarie.wigard@paulofreire.nl.

Acquisitie naar aanleiding van vacature-advertenties stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs.