Vacature leerkracht groep 3 t/m 8 KC De Ontdekking (0,6-1,0 fte)

Over de school
‘Groot worden op KC De Ontdekking is als een avontuurlijke reis met interessante ontmoetingen en ervaringen. In uitdagende activiteiten gaan we op zoek naar onze mogelijkheden. Aan het eind van de reis stappen we met een rijk gevulde rugzak vol vertrouwen de grote wereld in!’
KC De Ontdekking biedt kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar bruisend ontwikkelingsgericht onderwijs. Onze school is gelegen in de wijk Oosterheide en telt ongeveer 150 leerlingen. Naast de basisschool zijn in ons gebouw ook ons kinderdagverblijf, de Voorschool, het Labyrint en de GGD te vinden. Het gebouw biedt veel unieke ruimtes om ons ontwikkelingsgericht/thematisch onderwijs optimaal te ondersteunen. We maken onder andere gebruik van onze talentenzaal, kooktuin, filmstudio, kunstknaller, bibliotheek en onze moestuin. Onze visie op onderwijs (OGO) biedt brede en optimale ontwikkeling aan op alle leer- en ontwikkelingsgebieden, die in samenhang, thematisch en op maat worden aangeboden. Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s, die met passie werken om leerlingen te laten groeien. Onze leerlingen voelen zich bij ons op school thuis. Wil je meer weten over onze school, bezoek onze website of maak een afspraak.

Over de functie
Voor schooljaar 2022/2023 zoeken we voor het team van De Ontdekking een leerkracht (schaal L10, in de nieuwe CAO LB) met passie voor groep 3 tot en met 8, werktijdfactor 0,6 tot 1,0.

Over jou

  • Je hebt affiniteit met ontwikkelingsgericht onderwijs en wil een bijdrage leveren dit verder te ontwikkelen.
  • Je hebt een open collegiale houding en communiceert op een open transparante wijze
  • Je voelt je betrokken en hebt hart voor de leerlingen op onze school
  • Je gaat uitdagingen niet uit de weg en durft een eigen inbreng te geven
  • Je hanteert een goed klassenmanagement en kan reflecteren op eigen handelen
  • Heb je een of meerdere specialisaties? Dan horen we het graag, want we leren ook graag van en met elkaar!

Over Delta-onderwijs
KC De Ontdekking is onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Op 19 verschillende scholen in Oosterhout leren en ontwikkelen ruim 4500 basisschoolleerlingen tot gelukkige, zelfstandige, kritische wereldburgers, die in verbinding staan met anderen en bijdragen aan een duurzame samenleving. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinden kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar. Delta-onderwijs werkt nauw samen met Delta-voorschool en Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO).

Interesse of meer informatie?
Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Willem-Jan van Hest (interim-directeur), telefoon 06 11062364, e-mail directie@ontdekking.net. Reageren kan tot en met zondag 15 juni 2022. De gesprekken zijn gepland in week van 20 juni 2022. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van vacature-advertenties stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs.