Vacature leerkracht groep 4 KC De Ontdekking (0,4-0,6 fte)

Over de school

Kindcentrum De Ontdekking biedt kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar bruisend ontwikkelingsgericht onderwijs. Onze school is gelegen in de wijk Oosterheide en telt ongeveer 150 leerlingen. Naast de basisschool zijn in het Kindcentrum ook een kinderdagverblijf, de Voorschool, het Labyrint en de GGD te vinden. Het gebouw biedt veel UNIEKE ruimtes om het ontwikkelingsgericht/thematisch onderwijs optimaal te ondersteunen. We maken onder andere gebruik van een talentenzaal, kooktuin, filmstudio, kunstknaller, bibliotheek en de moestuin. Onze visie op onderwijs (OGO) biedt brede en optimale ontwikkeling aan op alle leer- en ontwikkelingsgebieden, die in samenhang, thematisch en op maat worden aangeboden. Het team bestaat uit enthousiaste collega’s, die met passie werken om leerlingen te laten groeien.

Over de functie

Met ingang van het schooljaar 2023-2024 zoeken we voor het team van KC De Ontdekking een bevlogen leerkracht voor groep 4, werktijdfactor 0,4 – 0,6. De functie is ingeschaald in LB.

Over jou

  • Je hebt affiniteit met ontwikkelingsgericht onderwijs en/of wil een bijdrage leveren dit verder te ontwikkelen
  • Je hebt een open collegiale houding en communiceert op een open transparante wijze
  • Je voelt je betrokken en hebt hart voor de leerlingen op onze school
  • Je gaat uitdagingen niet uit de weg en durft een eigen inbreng te geven
  • Je hanteert een goed klassenmanagement en kan reflecteren op eigen handelen
  • Heb je een of meerdere specialisaties? Dan horen we het graag, want we leren ook graag van en met elkaar!

Over Delta-onderwijs

KC De Ontdekking is onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Bij Delta leren en ontwikkelen zo’n 4500 leerlingen in Oosterhout en omliggende dorpen zich tot gelukkige, bewuste en zelfstandige wereldburgers. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar.

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Karin de Krom (directeur), telefoon 0162 426990, e-mail karin.dekrom@ontdekking.net. Reageren kan tot en met 7 juni 2023. De gesprekken zijn gepland op donderdag 8 en vrijdag 9 juni 2023. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!