Vacature leerkracht groep 8 KBS De Beiaard (0,4-0,6 fte)

Over de school 

KBS De Beiaard in Oosterhout biedt een warm nest, waarin kinderen leren en ontwikkelen. Hun welbevinden staat centraal. Samenwerken en zorgen voor elkaar zijn uitgangspunten. Het team van De Beiaard vindt betrokkenheid, mede-eigenaarschap en het versterken van een zelfstandige leerhouding belangrijk. Onder andere met de inzet van coöperatieve werkvormen en door leerkrachthandelen op de ondersteuningsbehoeften van de kinderen te laten aansluiten. 

Over de functie 

Voor het team van KBS De Beiaard zoeken we een bevlogen leerkracht groep 8, werktijdfactor 0,4 – 0,6. Ook pabo-studenten die net of bijna klaar zijn met hun studie nodigen we van harte uit om te reageren. Je komt te werken naast een ervaren collega groep 8 leerkracht en kunt rekenen op de ondersteuning van de specialisten van de school. De functie is ingeschaald in LB.   

Over jou 

  • Je bent enthousiast en kunt niet wachten om met de groep 8-ers aan de slag te gaan
  • Onze leerlingen stimuleren om te leren én zelf blijven leren, dat zijn jouw drijfveren 
  • Je begrijpt hoe verschillend onderwijsbehoeften kunnen zijn, zowel op sociaal-emotioneel als op cognitief gebied en daar kun je prima mee overweg 
  • Je hebt zicht op de leerlijnen en de didactiek voor de verschillende vakgebieden 
  • Helder communiceren en verantwoordelijkheid naar je toetrekken zijn voor jou heel vanzelfsprekend 
  • In de woorden eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding herken je jouw visie op onderwijs 
  • Heb je een of meerdere specialisaties, dan horen we het graag, want we leren ook graag van en met elkaar! 

Over Delta-onderwijs 

KBS De Beiaard is onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Bij Delta leren en ontwikkelen zo’n 4500 leerlingen in Oosterhout en omliggende dorpen zich tot gelukkige, bewuste en zelfstandige wereldburgers. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar. 

Interesse of meer informatie? 

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Mirella Wilborts, telefoon 06 18 07 18 98, email  mirella.wilborts@debeiaard.nl. Reageren kan tot vrijdag 1 maart 2024. We kijken uit naar je reactie! 

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!