Vacature leerkracht met directietaken OBS De Pionier (1,0 fte)

Over de school
Bij OBS De Pionier geloven we dat we kinderen een optimale start voor de toekomst kunnen geven, bij voorkeur zo veel mogelijk in de eigen omgeving. We geven kwalitatief en positief onderwijs en zetten in op eigenaarschap en zelfstandigheid. We hebben een betrokken, trouw en bevlogen team met verschillende expertises die elkaar aanvullen, stimuleren en ondersteunen om tot het beste resultaat te komen. Door te denken vanuit kansen en een positieve kijk op ontwikkeling en ieder mens, zorgen we voor een fijne en veilige omgeving om in te leren en te leven. In iedere klas werken we met een basisaanbod voor de groep en afhankelijk van de ondersteuningsbehoeften van het kind wordt verrijking en/of herhaling geboden. Wanneer een kind hulpmiddelen nodig heeft, zullen we deze inzetten om een vooraf bepaald doel te bereiken.

Over de functie
Voor schooljaar 2022/2023 zoeken we voor het team van OBS De Pionier een bevlogen leerkracht met directietaken. Samen met de directeur van de school vorm je het directieteam. Daarbij ga je voor drie dagen aan de slag met de directietaken. De andere twee dagen vul je in met werkdrukverlichting en vervanging van eigen teamleden. Zo leer je de werkwijze en de groepen van de school goed kennen.

Onze kinderen, ouders en teamleden zijn op zoek naar een collega die

  • Dagelijks (samen met de directeur) leiding geeft aan het onderwijsproces en de organisatie. Iemand die aanhaakt bij grondwaarden van het openbaar onderwijs, open communicatie, een positieve instelling, werkt in vertrouwen, pro-actief kan handelen en constructief kan samenwerken
  • De samenwerking en verbinding binnen de organisatie bewaakt en versterkt
  • Aansluit bij de huidige visie van de school en deze uitdraagt
  • Oog heeft voor de volgende zaken: samenwerking binnen het team waarin ieders kwaliteiten gezien en ingezet worden, betrokkenheid binnen het team tonen. Het team ondersteunen en zichtbaar is op de werkvloer
  • Veranderingen kan doorvoeren vanuit en met het team en deze kan onderbouwen
  • Het gevoel heeft binnen het team van de Pionier te passen, humor en relativeringsvermogen heeft
  • Grenzen kan aangeven naar ouders en team
  • Samenwerkt met de Voorschool, SKO en externen
  • De belangen van het kind op de Pionier behartigt
  • Affiniteit heeft met alle facetten van het schoolleiderschap

Over Delta-onderwijs
OBS De Pionier is onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Op 19 verschillende scholen in Oosterhout leren en ontwikkelen ruim 4500 basisschoolleerlingen tot gelukkige, zelfstandige, kritische wereldburgers, die in verbinding staan met anderen en bijdragen aan een duurzame samenleving. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinden kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar. Delta-onderwijs werkt nauw samen met Delta-voorschool en Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO).

Interesse of meer informatie?
Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Rob Nagelkerke, telefoon 0651746588, e-mail rob.nagelkerke@delta-onderwijs.nl. Reageren kan tot en met 15 mei 2022.

Acquisitie naar aanleiding van vacature-advertenties stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs.