Vacature leerkrachtondersteuner of onderwijsassistent hoogbegaafdheid Twice Exceptional (0,6-1,0 fte)

Over de voorziening
Het Labyrint is een voltijds voorziening voor hoogbegaafde kinderen met extra ondersteuningsbehoeften. Voor komend schooljaar is er één groep met twee leerkrachten, waarin leerlingen van groep 4 t/m 8 zitten. Het aanbod is maatwerk, zowel cognitief als pedagogisch. Hierbij kun je denken aan begeleiding van de ontwikkeling van het verrijkend werk en de zaakvakken, het begeleiden van het leren leren, een groei mindset, de executieve vaardigheden en het sociaal emotioneel functioneren. De groepen zijn klein en met maximaal 12 kinderen. In de groep is plaats voor kinderen uit Oosterhout, maar ook van daarbuiten. De collega’s binnen deze voorziening werken nauw met elkaar samen om mooi, uitdagend en passend onderwijs voor deze kinderen vorm te geven. Op dit moment is het Labyrint gesitueerd op IKC de Ontdekking. Er is volop ruimte voor ontwikkeling, uitdaging en groei voor leerling èn leerkracht!

Over de functie
Voor Het Labyrint zoeken we een leerkrachtondersteuner of onderwijsassistent. De aanstelling is met uitzicht op vast dienstverband bij Delta-onderwijs. Werktijdfactor: 0,6-1,0.

Over jou

  • Je bent een enthousiaste en pedagogisch onderlegde leraarondersteuner of onderwijsassistent met affiniteit voor hoogbegaafdheid en de middenbouw.
  • Je stimuleert onze hoogbegaafde leerlingen om te leren & ontwikkelen èn zelf blijven leren, dat zijn jouw drijfveren en dit doe je gedreven door jouw visie.
  • Je denkt in kansen van leerlingen.
  • Je begrijpt hoe verschillend onderwijsbehoeften kunnen zijn, zowel op sociaal-emotioneel als op gedrag en cognitief gebied en daar kun je prima mee overweg. Je bent geïnteresseerd in Twice Exceptional.
  • Je bent goed in organiseren, een aanpakker en bedenkt graag creatieve opdrachten. Daarnaast vind je het ook leuk om samen met je collega’s te zorgen voor een goed draaiende voorziening, met oog voor kwaliteit.
  • Helder communiceren en verantwoordelijkheid op je nemen zijn voor jou heel vanzelfsprekend.
  • Je werkt soepel en nauw samen met de andere leerkracht en stelt je op als een teamplayer binnen KC de Ontdekking.
  • In de woorden positief, energiek, eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling, een professionele houding en verbinding herken je jouw visie op onderwijs.
  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding en hebt bij voorkeur ervaring
  • Heb je een of meerdere specialisaties, zoals Hoogbegaafdheid of aanverwante zaken, dan horen we het graag, want we leren ook graag van en met elkaar!

Over Delta-onderwijs
Het Labyrint en KC De Ontdekking zijn onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Op 19 verschillende scholen in Oosterhout leren en ontwikkelen ruim 4500 basisschoolleerlingen tot gelukkige, zelfstandige, kritische wereldburgers, die in verbinding staan met anderen en bijdragen aan een duurzame samenleving. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinden kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar. Delta-onderwijs werkt nauw samen met Delta-voorschool en Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO).

Interesse of meer informatie?
Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Saskia Knol, telefoon 0162-426 990 of 06-47414195, e-mail directie@het-labyrint.nl.

Acquisitie naar aanleiding van vacature-advertenties stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs.