Vacature medewerker secretariaat en administratie Praktijkschool De Zwaaikom (0,9 fte)

We zoeken met ingang van 1 november 2024 voor het team van PS De Zwaaikom een bevlogen medewerker secretariaat en administratie, werktijdfactor 0,9 fte. De functie is ingedeeld in schaal 5, cao VO.

  • Je verleent administratieve ondersteuning ten behoeve van diverse administraties (leerling, personeel en financieel);
  • Je verleent secretariële ondersteuning;
  • Je verricht receptiewerkzaamheden.

Over de school

Praktijkschool De Zwaaikom is een school met een regiofunctie. De doelgroep bestaat uit jongeren van 12 tot en met 18 jaar, die door diverse beperkingen niet in staat worden geacht om met succes een reguliere (beroeps)opleiding te volgen. Het gaat om jongeren voor wie overwegend een speciale leer- en opvoedingsbenadering wordt geboden.

Over jou

Je vindt het fijn om te werken in een team. Je bent proactief, accuraat en communicatief sterk, zowel met leerlingen, ouders, leerkrachten en andere belangrijke contacten die je hebt. Een fijne plek om te werken vind jij heel belangrijk en daar draag jij zelf ook graag aan bij.

Over Delta

Praktijkschool De Zwaaikom is onderdeel van Delta. Met meer dan 600 collega’s op ongeveer twintig locaties in Oosterhout en omstreken zorgen we er samen voor een vliegende start voor alle kinderen. Vanuit kinderopvang, voorschool en onderwijs staan we samen voor kwaliteit, een doorgaande lijn en locaties waar het fijn leren en werken is. We verschillen, leren van en met elkaar, verbinden en vertrouwen en we zijn bevlogen. Dat is ons delta DNA.

Interesse of meer informatie?

Herken jij je hierin of wil je meer weten over deze vacature, neem contact op met Robert Bertens:

  • Telefoon: 06-51741891
  • E-mail: robert.bertens@dezwaaikom.nl

Reageren kan tot en met 15 augustus 2024.We kijken naar uit naar je reactie!

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!