Vacature teamplayer Playing for Success (0,4 fte) Delta-onderwijs

Over Playing for Succes
Playing for Success neemt kinderen mee naar een uitdagende en inspirerende plek buiten school. Tien tot twaalf weken lang doen ze er zoveel mogelijk positieve leerervaringen op. Ze werken samen aan spannende opdrachten in een echte WOW-omgeving. Zo zorgen we ervoor dat ze zich (weer) bijzonder voelen en in zichzelf gaan geloven. Het innovatieve programma, de intensieve begeleiding en de bijzondere omgeving van Playing for Success daagt leerlingen uit, stimuleert en prikkelt tot betere prestaties. Als kinderen ontdekken dat ze wél kunnen leren en dat leren nog leuk is ook, dan krijgen ze zelfvertrouwen en nemen hun schoolprestaties vaak vanzelf toe.

Over de functie
Delta-onderwijs gaat vanaf januari 2023 samenwerken met Playing for Succes. Om de kinderen van onze scholen te begeleiden, zijn we op zoek naar een teamplayer, een enthousiaste leerkracht die voor gemiddeld twee dagen per week (0,4 fte) wil aansluiten bij Playing for Succes in Breda. De functie is ingedeeld in schaal LB. Als teamplayer krijg jij volop ruimte om je creativiteit in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Je blijft of komt in dienst van Delta-onderwijs, maar je werkplek wordt NAC Breda. Ben jij er klaar voor en heb jij zin in een sportieve uitdaging? Solliciteer dan direct!

Over jou
Jouw uitdaging is kinderen motiveren om te leren. Je flexibele instelling en creatieve input helpt je te bepalen wat kinderen daarvoor nodig hebben. Je hebt niet alleen onderwijstaken, maar stuurt ook stagiaires aan. Dit breng je mee:
• Jij benadert onze kinderen positief en maakt het verschil voor ze
• Helder communiceren en verantwoordelijkheid naar je toetrekken is voor jou heel vanzelfsprekend.
• Je begrijpt hoe verschillend onderwijsbehoeften kunnen zijn, zowel op sociaal-emotioneel als op cognitief gebied en daar kun je uitstekend mee overweg.
• Met sterk groepsmanagement zorg je ervoor dat activiteiten goed lopen en je vindt het ook leuk om te zorgen voor een fijne, veilige sfeer
• Jij draagt bij aan de zelfstandigheid van kinderen en stagiaires en stimuleert hun initiatieven
• Besluiten nemen is voor jou geen probleem en jouw initiatieven versterken het hele leercentrum
• Communiceren vanuit de leefwereld van kinderen en stagiaires is voor jou geen probleem
• Jouw kennis en vaardigheden op het gebied van het kind, groepsprocessen en communicatie helpt je in je samenwerking met kinderen en stagiaires

Over Delta-onderwijs
Bij Delta-onderwijs werken 450 Delta-onderwijsprofessionals aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Bij Delta leren en ontwikkelen zo’n 4500 leerlingen in Oosterhout en omliggende dorpen zich tot gelukkige, bewuste en zelfstandige wereldburgers. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar. 

Interesse of meer informatie?
Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Annemarie Wigard, schoolleider, telefoon 0162-471710, e-mail annemarie.wigard@paulofreire.nl. Reageren kan tot en met vrijdag 24 november 2022. De gesprekken zijn op woensdag 30 november 2022, bij NAC in Breda. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van vacatures stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs