Vacature vakleerkracht bewegingsonderwijs KBS Marcoen (0,5 fte)

Over de school

“Huppelend naar school, fluitend de wereld in” is de missie van De Marcoen. Basisschool Marcoen is een fijne, snelgroeiende dorpsschool met een goed pedagogisch klimaat. Je komt te werken in een professioneel en gezellig team dat vanuit onze missie en visie samen het onderwijs op onze school aan het ontwikkelen is. We zorgen er samen voor dat kinderen de kennis, inzichten en vaardigheden opdoen die ze nodig hebben om de toekomst vol vertrouwen en met een nieuwsgierige blik tegemoet te gaan.   

Over de functie

Voor schooljaar 2023/2024 zoeken we voor het team van basisschool Marcoen een bevlogen leerkracht voor de bewegingslessen van groep 3 t/m 8, werktijdfactor 0,5 (20 uur). Werkdagen en uren in overleg. De functie is ingedeeld in schaal LB.

Over jou

  • Je verzorgt aan de groepen 3 t/m 8 de gymlessen die passen bij het niveau en interesses van ieder kind waarbij je uiteraard zorgt voor veiligheid, variatie, differentiatie en een goede intensiteit
  • Je hebt oog voor ieder kind en het plezier in bewegen staat centraal. Jij bent tevreden als alle kinderen blij jouw les verlaten. Daarnaast ben jij de beweegexpert in en om de school
  • Je vindt het ook leuk om samen met je collega’s te zorgen voor een goed draaiende school
  • Helder communiceren en verantwoordelijkheid naar je toetrekken zijn voor jou heel vanzelfsprekend
  • In de woorden eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding herken je jouw visie op onderwijs
  • Heb je een of meerdere specialisaties, dan horen we het graag, want we leren ook graag van en met elkaar!

Over Delta-onderwijs

Basisschool Marcoen is onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Bij Delta leren en ontwikkelen zo’n 4500 leerlingen in Oosterhout en omliggende dorpen zich tot gelukkige, bewuste en zelfstandige wereldburgers. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar.

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Mariëlle van Etten, telefoon 0161-411376, e-mail directie@marcoen.nl of neem een kijkje op de website. Vanwege de meivakantie is de school gesloten van 24 april t/m 5 mei 2023. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie bij vacatures stellen we bij Delta-onderwijs niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!