Vacature vakleerkracht Lichamelijke Opvoeding (0,4 fte of anders)

Over de school
KBS Paulo Freire is een fijne, kleinschalige school, die onderwijs biedt aan kinderen met een variëteit aan achtergronden. De school is geschakeld en onderhoudt een nauwe samenwerking met KBS Torenschouw. We vinden het belangrijk dat iedereen goed samenwerkt: kinderen, ouders, leerkrachten en iedereen die betrokken is bij de school. We leren de kinderen samen te leren maar ook zelfstandig te werken, de kinderen krijgen waar mogelijk de gelegenheid zelf keuzes te maken. We geven als volwassenen het goede voorbeeld hierin. Vanaf augustus 2023 gaan we samen verder als één basisschool: KBS De Toekomst.

Over de functie
We zijn op zoek naar een enthousiaste vakleerkracht voor al onze groepen. Als school staan we voor PBS, eigenaarschap en optimale ontwikkeling. We bieden je volop ruimte om je creativiteit in te zetten en jezelf te ontwikkelen en willen ook graag in jou investeren. Je levert een bijdrage aan de Rots & Water ontwikkeling van onze leerlingen. We hebben nu al plek voor een nieuwe collega, maar je kunt ook starten aan het begin van het nieuwe schooljaar. Ben jij er klaar voor om te werken met de leukste kinderen van Oosterhout en heb jij zin in een uitdaging met uitdagingen? Solliciteer dan direct! De werktijdfactor voor onze scholen is 0,4, maar varianten of uitbreiding hierop binnen Delta-onderwijs zijn ook een mogelijkheid.

Over jou

  • Je bent bevoegd om gymlessen te geven in het basisonderwijs.
  • Jij kan onze leerlingen positief benaderen en het verschil voor ze maken.
  • Je hebt affiniteit met Rots & Water of een andere sociale weerbaarheidstraining.
  • Jij kan helder communiceren en verantwoordelijkheid naar je toetrekken is voor jou heel vanzelfsprekend.
  • Je bent flexibel voor veranderingen en geeft hierbij graag jouw eigen input.
  • Je begrijpt hoe verschillend onderwijsbehoeften kunnen zijn, zowel op sociaal-emotioneel als op cognitief gebied en daar kun je uitstekend mee overweg.

Over Delta-onderwijs
KBS Paulo Freire en KBS Torenschouw zijn onderdeel van Delta-onderwijs, waar 450 Delta-onderwijsprofessionals werken aan bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Bij Delta leren en ontwikkelen zo’n 4500 leerlingen in Oosterhout en omliggende dorpen zich tot gelukkige, bewuste en zelfstandige wereldburgers. Eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding kenmerken ons onderwijs. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze kwaliteit goed te borgen en verder te versterken, ruimte te maken om samen te groeien en optimaal te leren van en met elkaar.

Interesse of meer informatie?
Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Annemarie Wigard, telefoon 06-54955839, e-mail: annemarie.wigard@paulofreire.nl.