Vakleerkracht Bewegingsonderwijs (0,2 fte)

Voor schooljaar 2024/2025 zoeken we voor het team van Delta-onderwijs een bevlogen vakleerkracht bewegingsonderwijs, werktijdfactor 0,2 fte. We zijn op zoek naar collega’s die vanaf schooljaar 2024/2025 een impuls kunnen geven aan de kwaliteit van het bewegingsonderwijs op onze scholen. Als vakdocent ben je lid van een team van vakdocenten. Je werkt op één of meerdere scholen samen met de groepsleerkrachten van de scholen waaraan je gekoppeld bent.  Naast de gymlessen ben je actief in het organiseren van school- en klassen-overstijgende activiteiten, zoals de sportdag of schoolkamp. De functie is ingedeeld in schaal LB van de cao Primair onderwijs.

Over jou

Je hebt oog voor ieder kind en het plezier in bewegen staat centraal. Jij bent tevreden als alle kinderen blij jouw les verlaten. Jouw gymlessen in de groepen 3 tot en met 8 passen bij het niveau en interesses van het kind, je kent de kerndoelen van het bewegingsonderwijs en werkt gedifferentieerd.  Je bent een initiatiefrijke teamplayer, bevoegd om gymlessen te geven (ALO of PABO), vindt het leuk om samen met je collega’s te zorgen voor goed onderwijs binnen de scholen van de stichting en durft mee te kijken naar de bredere mogelijkheden in de wijk. Helder communiceren en verantwoordelijkheid naar je toetrekken zijn voor jou heel vanzelfsprekend. Tegelijkertijd kun je goed luisteren, samenwerken en zoek je de afstemming met de groepsleerkrachten.

Een fijne plek om te werken vind jij heel belangrijk en daar draag jij zelf ook graag aan bij.

Over Delta

Met meer dan 600 collega’s op ongeveer twintig locaties in Oosterhout en omstreken zorgen we er samen voor een vliegende start voor alle kinderen. Vanuit kinderopvang, voorschool en onderwijs staan we samen voor kwaliteit, een doorgaande lijn en locaties waar het fijn leren en werken is. We verschillen, leren van en met elkaar, verbinden en vertrouwen en we zijn bevlogen. Dat is ons delta DNA.

Interesse of meer informatie?

Herken jij je hierin of wil je meer weten over deze vacature, neem contact op met Anita de Ridder:

  • Telefoon 0162424551
  • E-mail: anita.deridder@delta-onderwijs.nl.

Reageren kan tot en met 18 juni 2024. We kijken naar uit naar je reactie!

Acquisitie bij vacatures stellen we bij delta niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk zeker wel!